Doporučení pro provoz pracoviště intervenční kardiologie během coronavirové pandemie.

  1. 4. 2020

Vážené kolegyně, vážení kolegové, milý přátelé, 

v příloze tohoto článku je doporučení pro provoz pracoviště, které bylo schváleno na včerejší schůzi výboru ČAIK (31.3. 2020), jedná se o obecné principy, pochopitelně detaily se mohou lišit v jednotlivých nemocnicích podle doporučení týmů pro kontrolu infekcí.

Je možné, že během následujících týdnů bude nutné tento dokument aktualizovat, reagovat na změny a připomínky i z vaší strany. Uvidíme jak se situace vyvine, nicméně je evidentní, že provoz katlabů musí být zachován pro poskytování péče o nemocné s akutními koronárními syndromy. Jak se to bude dařit uvidíme v následujících týdnech.

Hodně štěstí a zdraví. 

Martin Mates


Soubor typu pdfstanovisko-katlaby-covid-31-3-2020.pdf(89,8 kB)stáhnout

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Česká kardiologická společnost
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Česká kardiologická společnost