Zprávy ze dvou konferencí

  7. 12. 2018

Vážené kolegyně, vážení kolegové, v nedávné době proběhly 2 zajímavé akce. První z nich, XVI. České a slovenské sympozium o arytmiích a kardiostimulaci se konala 11. - 13. 11. v Ostravě. PS KardioTech byla spolupořadatelem akce, zajišťovala blok vyzvaných sdělení a připravovala abstraktovaný program. Jménem naší pracovní skupiny bych chtěl poděkovat všem, kteří se aktivně zapojili a přispěli svým činem ke společnému dílu. Vědecká konference by se však neobešla ani bez pasivních účastníků, samozřejmě i těmto za pozornost a téměř zaplněný sál upřímně děkujeme!

Druhou akcí, kde se PS KardioTech angažovala, resp. byla pozvána, nese název XXIII. Konference České asociace srdečního selhání a konala se 27. 11. v nádherném prostředí koncertního sálu firmy Petrof v Hradci Králové. Za naši pracovní skupinu se představili Ing. David Pospíšil, Ing. Jakub Střítecký a Mgr. Lucie Nečasová, kteří uvedli pracovní skupinu před čistě lékařským publikem a přednesli odborná sdělení zapadající do kontextu edukačního dne.

Prezentace naší práce je velmi důležitá nejen pro budování dobrého jména pracovní skupiny, ale především je esenciální v procesu postupného hlubokého zakořeňování našich povolání ve zdravotnickém systému, což je jedním z cílů PS KardioTech.​

img-5927.jpg
img-5929.jpg
img-5932.jpg
img-5935.jpg
img-6037.jpg
img-6042.jpg

Další Aktuality

zobrazit starší aktuality

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Česká kardiologická společnost
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Česká kardiologická společnost