12. sympozium Pracovní skupiny Plicní cirkulace 2018

  12. 10. 2018

Vážení přátelé plicní cirkulace a kardiologie,

srdečně Vás zveme na tradiční - již 12. sympozium Pracovní skupiny plicní cirkulace ČKS, které se po roce bude konat opět v Lednicko-Valtickém areálu. Akce je pořádána ve spolupráci s Pracovnou skupinou Chlopňové a vrodzené chyby srdca Slovenské kardiologické společnosti a s Českou společností pro trombózu a hemostázu ČLS JEP. Jsme rádi, že dlouholetá přátelská spolupráce s těmito partnery vždy přispívá jak k vyšší účasti, tak především ke kvalitě programu našeho sympozia.

Kromě bloků věnovaných níže uvedeným tématům budeme rádi, když přispějete k zajímavosti programu ve dvou sekcích kazuistických sdělení. Z předchozích našich setkání již víme, že právě tyto sekce jsou oblíbené a právě při nich je naše vzájemná diskuze nejživější. Budeme rádi, když se nám po roce opět podaří vytvořit tvůrčí setkání všech, kteří se problematice plicní cirkulace věnují.

Michael Aschermann, Pavel Jansa, Iveta Šimková a Jan Kvasnička


Termín konání:
12. - 13. října 2018

Místo konání:
Hotel Galant Lednice, 21. dubna 657, 691 44 Lednice

Více informací a registrace:
Webové stránky konference

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Česká kardiologická společnost
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Česká kardiologická společnost