Rokitanského den

  4. 3. 2015

4. března 2015, Hradec Králové

I. oznámení

Vážení přátelé,
při příležitosti 70. výročí založení Lékařské fakulty v Hradci Králové si Vás dovolujeme pozvat na devátý ročník Rokitanského dne, který se bude konat dne 4. března 2015 ve Výukovém centru LF UK v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové. Program bude zahrnovat nové poznatky z oblasti diagnostiky a terapie onemocnění kardiovaskulárního systému a jeho hlavním cílem je jejich přenesení do klinické praxe.
Věříme, že odborná jednání budou stejně užitečná jako v minulých letech, a že setkání předních odborníků a praktických lékařů přispěje k vzájemné výměně zkušeností a k prohloubení vzájemné spolupráce.

Doc. MUDr. Josef Šťásek, Ph.D., 
Prof. MUDr. Radek Pudil, Ph.D.

 

Pozvánka ke stažení v pdf

vyukove-centrum-fn-hradec-kralove.jpg

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Česká kardiologická společnost
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Česká kardiologická společnost