Indikační, odborné a technické podmínky k provádění katetrizačních implantací chlopní

  2. 1. 2018

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

Na vyzvání VZP ČR byl vytvořeno společné stanovisko podmínek pro provádění katetrizačních implantací chlopenních náhrad. Na přípravě dokumentu se podílely Česká asociace intervenční kardiologie České kardiologické společnosti a Česká společnost kardiovaskulární chirurgie. Jednalo se o aktualizaci stávajících podmínek, dokument mimo jiné odráží změnu pohledu na indikace TAVI, tak jak je to uvedeno v dokumentech, které byly publikovány letos (Guidelines ESC, Doporučené postupy ČKS, Odborné stanovisko ČAIK)

Prof. MUDr. Miloš Táborský, CSc. - předseda ČKS
Doc. MUDr. Martin Mates, CSc. - předseda ČAIK


Soubor typu pdfIndikační, odborné a technické podmínky k provádění katetrizačních implantací chlopní (PDF)(666,6 kB)stáhnout

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Czech Society of Cardiology
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Czech Society of Cardiology