Prague Prevention 2021

  24. 3. 2021

Nový termín

Vážené a milé kolegyně, vážení a milí kolegové,

s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci a s ní související restrikce se organizace odborných akcí i ve virtuální podobě stává složitější. Proto jsme se rozhodli přesunout plánovanou akci České asociace preventivní kardiologie, Prague prevention 2021, na 24. března 2021.

I v novém termínu plánujeme akci jako virtuální, věříme, že limitace počtu osob setkávajících se při natáčení nebude tak přísná jako v současné situaci.

Prosím, rezervujte si svůj čas a připojte se k programu Prague prevention 2021 ve středu 24. března odpoledne, přesunem jistě neztratí řečníci a jejich témata na zajímavosti.

Omlouváme se všem za změny na poslední chvíli, zdá se, že patří ke znakům doby.

S přáním klidných lednových dnů a v naději na nejen virtuální setkávání nad tématy kardiovaskulární prevence,

Michal Vrablík, za výbor České asociace preventivní kardiologie

Datum konání: 24. března 2021 (virtuálně)
Více informací: webové stránky

european society
of cardiology

EUROPEAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

As a member of the Czech Society of Cardiology, you are automatically a member of the ESC and benefit from ESC Membership advantages.

Members are invited to discover the ESC Fellowship programme, make use of the ESC Guidelines and discover the ESC Journals and Educational Products and Activities. Find out details about the Congresses and Meetings and subscribe to the My ESC-News in order to receive regular newsletters on the ESC activities.

Česká kardiologická společnost
Netroufalky 6b, 625 00 Brno
543 213 825
© Česká kardiologická společnost